WORKSHOP ZUURDESEMBROOD. MAKEN
Ga thuis aan de slag met je eigen Brood.Revolutie en leer weer wat écht eten is. Wij leren je graag hoe je dit aan moet pakken en laten we zien dat het helemaal niet moeilijk is om zelf vers, knapperig en (h)eerlijk desembrood te bakken. Wil je meedoen? Schrijf je dan in op onze MEEL-lijst, dan hoor je het als eerste wanneer we nieuwe data gepland hebben en krijg je ook als eerste de kans je in te schrijven. Stuur een mail naar brood.revolutie@gmail.com


BASIS ZUURDESEMBROOD.
Altijd al écht goed desembrood willen maken? Kom bij ons een basis BROOD.workshop volgen! Leer alles over het zuurdesemproces, van het voeden van je moederdeeg, het aanmaken van je starter en het mengen van deeg, tot het vormen, rijzen en bakken. De dag duurt ongeveer 5 uur, inclusief lunch en koffiemomenten. Ze vinden plaats in onze bakkerij @KoffieDok. Na afloop ga je naar huis met een vers gebakken broodje, 2 zelfgemaakte deegstukken om thuis af te bakken, en natuurlijk de kennis om thuis lekker an de slag te gaan.
NIEUW! MASTERCLASSES
Heb je al wat ervaring met BROOD. bakken en vind je het leuk nieuwe dingen te proberen en meer de diepte in te gaan, dan zijn onze nieuwe MASTERCLASSES echt iets voor jou! We vliegen collega-bakkers in om deze workshops te verzorgen, want we leren toch het beste samen.

DE VERBINDING VAN BROOD.
Door zelf zuurdesemBROOD. te bakken leer je ook veel over jezelf en over je gezondheid. Naast dat het superleuk is om iets nieuws te leren, kan het ook een begin zijn van jouw eigen revolutie als het gaat om je kijk op voeding in het algemeen. Veel van wat we dagelijks eten, zonder erbij na te denken, is helemaal niet zo eerlijk of gezond. Door op zo’n bewuste manier met écht BROOD. bezig te zijn en zoiets lekkers te kunnen maken met maar drie ingrediënten, worden ook andere voedingsmiddelen niet meer zo vanzelfsprekend. Als je gaat voor smaak weet je buik beter wat goed voor je is. Daarom geven wij onze passie voor biologisch zuurdesemBROOD. gemaakt van lokaal geteelde granen, heel graag aan je door. Het proces lijkt van de buitenkant misschien ingewikkeld en wetenschap, maar bakken is ook veel op gevoel, kijken, voelen, ruiken en te bouwen op je intuïtie. Omdat graan, temperatuur en luchtvochtigheid steeds veranderen, moeten we onze recepten regelmatig aanpassen. Vaak zijn we die verbinding met ons eten kwijt, maar door te doen leer je opnieuw te vertrouwen in jezelf….JOIN the BROOD.revolutie!