KoffieDok is een bedrijfsverzamelgebouw van ondernemingen in koffiegerelateerde producten. Het is gevestigd in het karaktervolle Havenkwartier van Deventer waar industrieel erfgoed, creatief ondernemen, kunst en cultuur, horeca, bouwen en wonen centraal staan. Na een intensieve verbouwing van een Van den Berg-loods (uit 1948) is KoffieDok vanaf 2017 actief in een modern, duurzaam gebouw met nog steeds sfeervolle industriële kenmerken van het oude pand.

✔︎  Wo 9 – 14 u

✔︎  Do 9 – 14 u

✔︎  Vr 9 – 12 u

✔︎  Zat 10 – 14 u

 

Van Woensdag t/m zaterdag is het koffiecafé geopend met verkoop van koffiebonen, en apparatuur en tools voor specialty coffee.

Ook kunnen mooie lokale producten, zoals brood van Gerwin Brand, zuivel van De Melkbrouwerij en kaas van Keizersrande voor de zaterdag besteld worden.

Dit is een samenwerking van Ikigai CoffeeNo-Peanuts en KoffieDok.

KoffieDok vof met verkoop, installatie, onderhoud, training en advies van espresso- en grootfiltermachines van Synesso en 3Temp. Daarnaast levert zij waterbehandelingssystemen van onder meer Brita en Everpure. Ook levert zijn koffie- en thee-accessoires van Espro.

Promotiebeker levert bedrukte kartonnen en plastic (koffie)bekers en verzorgt inzameling.

Ikigai Coffee van Jeroen Brugman geeft advies in de koffieketen: een ‘social enterprise’ gespecialiseerd in het leggen van directe verbindingen tussen koffieboeren, coöperaties en horeca-ondernemers. Ook worden specialty coffees gebrand en geleverd aan het hogere horeca-segment en zijn die voor verkoop beschikbaar voor consumenten.

Gerben Hettinga +31(0)681462400 gerben@koffiedok.nl  |

Assistance: Annemiek Hettinga +31(0)628705636 annemiek@koffiedok.nl

Adres: Scheepvaartstraat 6B | 7411 MB | Deventer