Ruimte huren

Ruimte Huren

  • De Ruimtes

  • KoffieDok beschikt over verschillende ruimtes voor het ontvangen van groepen. Er is een grote presentatieruimte voor bijeenkomsten voor kleine en grote gezelschappen (maximaal 80 personen). In deze ruimte kunnen presentaties, vergaderingen, workshops en trainingen worden georganiseerd. Er zijn faciliteiten voor beeld- en geluid, Wifi, en mogelijkheden tot catering in het koffiecafé.

    Voor meer sociale gelegenheden is het mogelijk om het koffiecafé te huren al dan niet met de inzet van een barista die lekkere koffies en thee voor u maakt.

    Voor een kleiner overleg is het mogelijk om een kantoorruimte te huren of kan de overlegtafel in het koffiecafé gebruikt worden.

    Bekijk de verschillende ruimtes en vraag naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op met Annemiek voor informatie over mogelijkheden en prijzen.

    KoffieDok is in het Havenkwartier goed bereikbaar vanaf de A1, het centrum van Deventer en het station (8 min. lopen). Rondom ons pand is voldoende vrije parkeergelegenheid.